mandag 19. september 2011

Deilige høstfarger


Endelig blomstrer det på trappa vår igjen. De flotte georginene fra i sommer ble tatt av en rar muggsykdom, så derfor har det stått tomt en stund. Men nå står røsslyngen fint og pynter opp når vi kommer hjem.


Egentlig skulle jeg bare ha en enkel liten røsslyng. Men siden mamma tilfeldigvis var med på blomsterhandel lot jeg meg lure til å lage en liten sammenplanting. Godt hjulpet av den hyggelige damen på gartneriet. Ble det ikke fint?Blomsterpotta sto utenfor når jeg overtok huset. Syns den gjør så mye mer ut av seg enn de andre ensfargede pottenen mine. Det er ikke noen som vet hvor jeg får tak i flere slike?Så fornøyd ble jeg at jeg rett og slett hiver blomstene mine med på Lidylls stillebensutfordring. Sånt finnes det nemlig fint lite av inne hos oss (mannen syns det roter sånn...), så da blir det stilleben ute i stedet.

3 kommentarer:

 1. Vakkert! Prydkål (?) og røsslyng er flott kombinasjon.

  SvarSlett
 2. Så vakkert! Nydelige farger!
  Klem

  SvarSlett
 3. Vakkert!
  ..og jeg er så enig, blomster oppsetnnger kan være stilleben det også! *smile*

  ...herlige farger da! Deilig å bli møtt av noe sånnt på trammen etter en lang dag kan jeg tenke meg*smile*

  ..det er fortsatt endel tid igjen på denne utfordringen, men når tiden løper ut, er det tid for avstemmning og kåring av vinner inne hos meg*smile* Det er jo selvfølgelig en gevinst til vinneren*blunkesmil*

  Ønsker deg en flott uke!
  Klem fra meg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...