torsdag 29. mars 2012

En hemmelighet

Endelig! 

Dette er noe jeg har hatt lyst til å dele med dere lenge! 

I juli kommer endelig en etterlengtet liten frøken til verden! Og selv om vi har visst om henne lenge (og jeg har holdt på å eksplodere av lyst til å fortelle) har vi valgt å holde på den fine hemmeligheten en god stund.

Men her er altså forklaringen på hvorfor bloggen har vært litt nedprioritert en stund. Det har nemlig vist seg at pc-bruk og svangerskapshodepine ikke går så veldig godt sammen.

Noen innlegg blir det likevel. Og selv om det fortsatt er hage og interiør som skal dominere bloggen, må jeg jo få vise fram noe av det fine jenta vår skal få.Noe kjøpte vi på ferie i USA, noe er kjøpt etterpå, men mesteparten er hentet ned fra loftet hos svigers. Flotte små plagg som min kjære brukte da han var liten. Mye av det har nære slektninger strikket og heklet til ham, og det er ekstra koselig å vite at det ligger så mye kjærlighet i plaggene jenta vår skal bruke.

... og snart skal vi hente ned esken med mine gamle klær fra loftet hos mamma og pappa. Det er bare å forberede dere på en fest av oransje, brunt og lilla, for jeg var en ekte 70-tallsbaby!

5 kommentarer:

 1. De søte sokkene øverst til venstre ble egentlig kjøpt inn som julegave til svigersøster. Som er 23... Ikke så lett med størrelse og sånn...

  SvarSlett
 2. Så heldig den lille jenta er som får arve etter pappa'n sin. Det er koselig å kunne bruke opp igjen klær!

  Ønsker dere lykke til i dagene fremover!

  SvarSlett
 3. Gratulerer, så spennende da! Og mye fine babytøy! Jeg husker dette med å leite frem babytøy, kjenne på det, og tenke på barnet som kommer!

  SvarSlett
 4. Åååå gratulerer så masse! Kjempestas - å bli mamma er noe av det fineste i verden! Og innimellom det mest slitsomme i verden.. Men det fineste er finere enn finest! Gratulerer igjen!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...