onsdag 7. januar 2015

DesemberDesember. Advent. Jul. Forberedelser. Lys. Forventning. Gaver. Kalender.

Desember har vært magisk. Livet har ikke vært perfekt, langt i fra. Men å se jula gjennom øynene på ei jente på snart to og et halvt, det er ren magi.

Vi har pyntet, hengt opp fine lys, åpnet lommer i den hjemmelagde julekalenderen (den fortjener et eget innlegg), fått maks kos ut av hver sjokoladebit i den kjøpte, hugget juletre i skogen og pyntet det med kuler som ikke knuser. Vi har rett og slett omfavnet jula og blåst en lang marsj i om den startet for tidlig (eller varer for lenge).

Julefråtsingen endte i et virrvarr av gaver og avrevet julepapir, ei løpende snuppe som delte ut gaver til mamma, pappa, besteforeldre og onkel, hylte av både skrekk og fryd da julenissen dukket opp, og til slutt var så full av inntrykk at hun sov til 11.00 (!!!) 1. juledag.

I desember fikk vi også med oss mammas årlige førjulsutstilling, tilbragte noen timer i en elbil på "hurtiglading" i kulda, og så fikk jeg endelig sett Fredrikstads Fjell (med stor F); Sprinklet.

Så får det heller være at måneden har vært litt preget av at jeg nok en gang må finne ut hva jeg skal bli når jeg blir stor; for det er sant som de sier: Det er morosamt med jula for dessa som er små!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...