lørdag 19. juni 2010

Størst av alt er kjærligheten

I dag er det kongelig bryllup i Sverige. Og når jeg sitter her smårørt og sentimental og ser kronprinsesse Victoria i sin flotte kjole, fikk jeg lyst til å vise dere kjolen fra vår store dag for snart ett år siden. Jeg er så heldig å ha en mamma som er kjempeflink til å sy, så kjolen er skreddersydd og designet til akkurat meg:

Er den ikke helt nydelig?

I denne posen ligger det som skal bli en brudekjole. Seks meter silke og to meter blonde handlet på juleshopping i Birmingham. Stoffbutikken går over fem etasjer, hvor den ene er viet kun til silke, chiffon og blonder.

Mamma er på besøk og kjolen har begynt å ta form. Tør ikke tenke på hvor mye den ville kostet hvis syersken skulle hatt timebetalt...

En siste sjekk og et par sting på selve dagen, så er kjolen ferdig.

Tiaraen fikk jeg låne av en venninne.

Detalj av blondene.

Blomster til brudebuketten var jeg og min kjære ute i skogen og plukket dagen før dagen. En sjarmerende samling av markblomster gjør seg minst like godt som en striglet bukett fra blomsterbutikken syns jeg.

Hvis regn i sløret bringer lykke lover det veldig godt for oss!

Og som sagt; kjolen ble nydelig! Den holdt seg like fin til brudevalsen var over og buketten kastet, og nå henger den i skapet som en påminnelse om en fantastisk dag!

3 kommentarer:

  1. Her var det mange flotte mennesker!-å

    SvarSlett
  2. Så nydelig du var - gøy å se bilder fra deres store dag!

    SvarSlett
  3. Jeg surfer meg gjennom Prydeliglenkene på kjoleinnlegget deres, og dette var en favoritt! Så naturlig og fin du var, og jeg elsket buketten! Er så enig. <3

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...