tirsdag 6. juli 2010

Nytt bad :)

Endelig!
Bildene er ikke helt supre og badet er ikke helt ferdig, men jeg måtte bare dele en liten smakebit! Etter to år med en rockering til dusjforhenget og innlagt knebøy for å komme under dusjen nærmer nemlig endelig det nye badet seg ferdig :)
Min kjære er kanskje ikke noen handyman av natur, men jammen har han ikke (med litt hjelp av far og svigerfar) gjort en utrolig bra jobb!!
Bare se:


Gulvet fikk vi hjelp til. Det er våtromsbelegg med skipsmønster. På veggen har vi lagt våtromsbestandige plater og malt med lys, lys grå våtromsmaling (ser litt gult ut her, men det er altså lyst grått). Baderomsinnredningen handlet jeg på ikea i høst, og den har stått lagret sammen med dusjkabinettet som vi handlet på salg i januar.

Vi har valgt å holde det enkelt og litt gammeldags, noe som gjenspeiler seg i panelet, det mørke treverket og den fine kranen.

Vasken er stor og deilig og helt uten støvsamlende benkeplass rundt.
Dusjen er allerede godt brukt!
Når resten av badet er helt ferdig (vi mangler litt benk og hyller, og en ny do) skal jeg prøve å få tatt noen bedre bilder av hele rommet. Så kan dere få se både før og etter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...