mandag 4. oktober 2010

En hengende skattkiste

Jeg får bare innrømme det med en gang; Kjøkkenet er ikke ferdig. Fikk overraskende og veldig hyggelig venninnebesøk i helga, og da kan dere jo tenke dere hvordan det gikk med kjøkkenprosjektet...
Men litt fikk jeg jo gjort, så nå skal dere få en liten smugtitt:

Fant denne fantastiske hylla i gjenbruksbutikken på Heftingdalen (fyllinga), og gjett hva den kostet meg? Absolutt ingenting! Skapdørene var borte, så jeg antar noen mente den var verdiløs. Jeg skrubba den godt, fjerna bakveggen, hang den på veggen og vips, perfekt. Nå er den full av skatter jeg har samlet gjennom flere år.


I øverste hylle har jeg samlet alle teboksene. Og jammen er det blitt et par. Den aller fineste er en gammel boks med motiver fra Peter Pan. Den tilhørte pappan min da han var liten, og nå har jeg fått den :)


Fantastisk uttrykk på kaptein Krok.

Et emaljefat eller to har også funnet veien inn på kjøkkenet. Endelig har de fått en plass å bo.

Nederste hylle er fyllt med grønne glassboller. Kom over de første på NMS gjenbruk for et par år siden, og siden har de formert seg. De har vært spredd litt rundt omkring, men nå står de endelig samlet (nesten, dukket plutselig opp et par til etter at hylla var full).


Som dere skjønner er det litt av hvert som har kommet innenfor husets fire vegger, og min kjære synes nok det begynner å bli litt mye. Derfor er det ekstra hyggelig når det er han som kommer hjem med en skatt til meg. Som denne flotte boksen. Den ble med hjem fra et marked i Amsterdam og når jeg åpnet var den full av sorte tulipanløk som straks skal plantes ut i hagen.Og så lover jeg at dere snart skal få se resten av kjøkkenet.Innlegget ligger også ute på nibs oktoberutfordring:


2 kommentarer:

  1. Heisan :-)
    Fin blogg du har. Grønntonan var bare helt nydelig.
    Hjertelig fra Merete

    SvarSlett
  2. Mange flotte skatter i et riktig funn av en hylle. Boksene var herlige! :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...