fredag 29. oktober 2010

Tacotips

Endelig fredag!

En slager her i huset er taco og gullrekka. Spesielt hvis mine to sangglade søstre er på besøk. Da blir det allsang og heftige utbrudd over artister som ikke synger riktig tekst eller hopper over et vers...

En ting kan likevel forstyrre fredagsidyllen. Sangene blir stadig avbrutt av spørsmål om å sende ost, eller saus, eller kanskje paprikaen... Endelig har jeg funnet en løsning! Sist vi hadde taco gravde jeg nemlig fram snurrafatet til pizza som, i likhet med mye annet jeg har kjøpt, er blitt stående ubrukt. Genialt!

Nesten alle småbollene fikk plass på fatet, spesielt når jeg jukset litt og snek inn et par stettboller som tar lite plass nederst. Og vips, beat for beat uten matmas. At det muligens blir et par tilfeller av sang med mat i munnen får vi leve med. Hos oss er sånt lov!

Et lite fredagstips fra meg der altså.

God helg!


1 kommentar:

  1. Så smart! Åh, elsker når ting blir oppgradert til flebruksartikkler fra "støver ned i skapet og bare brukes en gang i året" satus! Ellers har jeg to tips til tacoen som fyller fatet ditt litt til! Jeg bruker purre i stedet for salat, NAMMENAM, og så så mye sunnere! OG prøv med peanøtter også! Salt og crunchy!

    GOD helg til dere også! KLem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...