lørdag 19. mars 2011

Kafékos i Pollen


Som dere sikkert har fått med dere er jeg veldig glad i å gå på kafe. Enten jeg har selskap av gode venner eller bare noe å lese på er det godt å sette seg ned med en kopp kaffe og noe å bite i.
Torsdag inviterte min kjære på lunsj i byen og det takker man jo ikke nei til. Vi endte på Cafe Victor, en trivelig kafe som ligger innerst i Pollen.


Når sola skinner er det stappfullt på uteserveringa, men denne dagen var det deilig å sitte inne og se ut på været.


Hvem vil ikke synke ned med en stor latte i denne sofaen?


Victor er også en av få kafeer i byen som har åpent på kveldstid. Riktignok bare om sommeren, men det er bedre enn ingenting. Og en varm sommerkveld er det ikke det verste stedet man kan nyte et glass kald hvitvin mens man koser seg med sjøutsikten.

3 kommentarer:

 1. :) Hei:) Og tusen takk for at du vil være med på påskelotteriet mitt! Stas!!! Du har en kjempefin og veldig koselig blogg! Og jeg er helt enig i at cafélivet er noe for seg selv! Alene eller sammen med skravlegjengen. Flott at du får med deg mannen i ditt liv:D ...Det er litt vanskeligere her i gården, han kjeder seg ihjel om han må bli sittende etter at han er ferdig å spise... ha-ha:D

  Jeg legger meg til som følger om det er i orden:)

  Fim helg til deg:) Kristin

  SvarSlett
 2. Så koselig at du vil følge meg :) Og kafetur med venninner er jo superkoselig, så får heller du og din kjære finne på noe annet og mindre "kjedelig" ;) God helg til deg også!

  SvarSlett
 3. Ah iste på Victor, er vel snart på tide med det nå:) Ja du er heldig som har en mann som er glad i kafe.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...