mandag 13. juni 2011

Et gløtt av MerdøWow! Her logger man av i to dager og vips, så er det kommet ti nye følgere, flere deltagere i blogglotteriet og jeg er sluppet inn i varmen både hos Norske Interiørbloggere og Hageblogger. Nå blei jeg både stolt og skikkelig glad. Setter utrolig stor pris på at så mange har lyst til å følge "kose-mose-bloggen" min (som min kjære kaller den).

Pinsen er blitt tilbragt med Postgirobygget i Pollen og telting på Merdø. Har du ikke oppdaget den sjarmerende øya like utenfor Arendal enda kan jeg love deg at den er vel verd et besøk. Her følger noen stemningsbilder.
Går du til venstre når du går av ferja kommer du til Merdø Hovedgård som er en del av Aust-Agder kulturhistoriske senter. Her finner du en flott liten strand og en kafe hvor du kan sitte og nyte kaffe og is.
Deilig å drømme seg bort og se for seg livet innenfor en av de sjarmerende portene!
Tar du til høyre når du kommer av båten kommer du etterhvert til en lang strand. Her er det et stort åpent område med benker, vann, utedo og muligheter for camping.Ikke verst å våkne til denne utsikten?5 kommentarer:

 1. Nydelig på Merdø! Vi har gode venner i Arendal, og et besøk ut dit står alltid på ønskelista :)

  SvarSlett
 2. Å, nå er det lenge siden jeg har vært på Merdø! Så koselig at du deler bildene med oss. Da jeg bodde i byen, tok jeg ofte ferga ut dit. Var jo like lett det som å ta bussen til en eller annen strand ;) Tror jammen jeg skal sette tur ut dit på planen for sommeren. Mine forfedre var loser på Merdø, kanskje vi kan finne spor etter dem på museet der ute...

  Legger meg som følger hos deg, og kommer snart tilbake :)

  SvarSlett
 3. Fine bilder av drømmeøya! Har aldri blitt noe av planene om å overnatte i telt der ute, men fint med dagstur også!

  SvarSlett
 4. Så fine bilder du har lagt ut av øya! Vi her i Oslo får sommerminner av dette. Hilsen damene på Daisy: http://www.daisyvinderen.blogspot.com/

  SvarSlett
 5. Merdø er sommerstemning de luxe for meg - minner om barndomsturer, gikk på svømmeskole der som liten (!) - og MÅ bare ha en tur ut når jeg er i Arendal om sommeren!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...