onsdag 23. januar 2013

Vis oss din tv ...

Javel. Vanligvis ville jeg ryddet litt og sørget for å få et akkurat passe utsnitt på bildet. Men ikke denne gangen. Det er jo en grunn til at tv'n ikke akkurat har hovedrollen i en interiørblogg. Den er kjedelig, ledningene er rotete. Og bare innrøm det med en gang: Her er det mannen som bestemmer, ikke sant?


Så her er den da. Vårt vidunder av en tv, og stereobenken. Vi hadde ett sted å plassere den, og det er her, mellom vinduet og verandadøra. Dermed måtte vi ha en smal stereobenk. For et sted må vi jo plassere alt som hører med. Dekoderen, routeren som alltid henger halvveis utenfor så min kjære får internett på kontoret. Litt dvd-er og cd-er strødd rundt om, et par spill som havnet oppå platespilleren, og et par gjenglemte leker fra forrige barseltreff...


Men helt ærlig talt. Jeg er superfornøyd jeg. Vi fant jo en benk som var smal nok, óg hadde plass til det vi trenger. Tv'n tar ikke mye plass der den henger, samtidig som vi faktisk ser den fra hele stua/spisestua. Og ja, det siste er kjekt når du vil slappe av med litt tv, men snuppa nekter å sove uten at hun ser deg... Ledningene har vi i det minste fått samlet. Og får vi bare snekret dørene vi har planlagt, så kommer ikke nysgjerrige barnefingre til for å røske ut alt heller.

Men noen hovedrolle? Nei, den får nok nøye seg med rollen som linselus en stund til.

...

Lurer du på hvorfor den dukket opp her likevel? Ta en kikk hos NIB, så skjønner du ;)

1 kommentar:

  1. Morsomt innlegg - og deilige ujåletee bilder. Takk for titten! :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...