mandag 28. februar 2011

London baby


Det nærmer seg vår. Og med våren kommer reiselysten. Når lillesøster i tillegg begynte å ymte frampå om London-tur måtte jeg drømme meg litt tilbake til vårturen i fjor. 
Mens snøen lavet ned hjemme ruslet min kjære og jeg rundt i Hyde Park og koste oss med vårstemningen.


Vi bodde på et rimelig og veldig trivelig hotell like ved parken. På søndag var det kunstmarked langs hele parken og vi fikk med oss mye fint på vei opp mot Notting Hill.


Søndagen var litt grå og vindfull så vi fant oss en pub hvor vi kunne sitte varmt og godt og se ut, mens vi koste oss med hver vår pint. Det var heller ikke alle butikker som var åpne, men med så mye flott dekor på fasader og i vinduer var det nok å se likevel.


En musikal fikk vi også med oss mens vi var der. Løvenes konge var en utrolig flott opplevelse. Fantastiske kostymer, kulisser og ikke minst sanger. Jeg var litt skeptisk til å se musikalversjonen av en film jeg kjenner så godt, men det hadde jeg ingen grunn til!

Så da er det vel bare å starte letingen etter London-billetter nok en gang. Og skaffe seg gyldig pass kanskje... Så blir det nok pubburger og chips med eddik akkompagnert av en god sider om ikke lenge tenker jeg.

1 kommentar:

  1. Å, London! *drømmer* Si fra om du trenger reisefølge. :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...