søndag 24. juni 2012

Velkommen

Etter en ufrivillig bloggepause (på grunn av trøbbel med nettinstallasjon og min manglende kunnskap når det gjelder mobilblogging) kan jeg endelig ønske velkommen inn i nytt hus!

Forrige lørdag var den store flyttedagen, og allerede er mye på plass, takket være masse god hjelp.


En helt ny opplevelse for oss er at vi faktisk er begynt å bruke spisebordet. Før stod det inne på kjøkkenet, og var ofte fullt av aviser, handleposer og annet rot som samlet seg. Nå har det fått plass i stua, eller, spisestua blir det jo faktisk, og er blitt et naturlig sted å sette seg ned med både frokost og middag.

Det viser hvor viktig plasseringen av møbler i et rom egentlig er.


Skikkelig koselig er det blitt i den nye spisekroken vår.

Vitrineskapene i bakgrunnen er vi også kjempefornøyde med. Vi trengte nemlig mer skapplass på kjøkkenet. Løsningen ble å kjøpe dører til noen av Billy-hyllene vi allerede hadde. Vi endte opp med aller billigste sort, og det ble akkurat så bra som vi hadde håpet. Masse deilig skapplass som ikke ruver i rommet, og som dessuten gir et ryddig inntrykk takket være frosta "glass" i dørene.


Nok et eksempel på hvor mye møbleringen har å si er denne godstolen. I Arendal sto den bortgjemt i et hjørne og blei lite brukt. Nå har den fått plass midt i stua, rett overfor de doble verandadørene, og vi krangler nesten om å sitte her.

Det er så utrolig deilig å slå opp begge dørene, slippe sommeren inn og sette seg godt til rette med dagens aviser!


Det begynner så smått å vises at det snart kommer småfolk i huset også. Ved siden av den gamle skjenken (som fungerte som tv-bord i gammelhuset) ligger babygymmen som jenta vår har arvet av en 9 måneder eldre tremenning. Det er utrolig gøy å arve så fine ting, og den er allerede blitt grundig testet av både små og store barn. Inkludert min kjære...

Vi hadde vel strengt tatt ikke trengt å ha den fremme enda, men den havnet her da den kom inn i huset, og det er så koselig med den lille påminnelsen om hun som snart skal ta den i bruk. Så her får den bli.


Det er et utrolig deilig hus vi har fått oss. Spesielt det å ha utgang til verandaen rett fra stua er noe vi har savnet veldig, og nyter til fulle. Og så er det spennende å se hvordan møblene vi allerede har kan brukes på en ny måte. 

Dette er også det første hjemmet min kjære og jeg innreder i fellesskap helt fra starten. Det blir spennende å se kontrasten fra vårt forrige hjem, hvor jeg stort sett hadde full kontroll...

Følg med videre, jeg har mye mer å vise!

3 kommentarer:

 1. Så fint dere har fått det! De røde detaljene er herlige!!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Og takk for kjempekoselige kommentarer på tidligere innlegg. Setter kjempestor pris på at du stikker innom!

   Slett
 2. Prøvde å kommentere fra mobil her i forrige uke, men ser at den ikke kom gjennom! Kjempeflott hus dere har fått, gleder meg til å se mer! Koselig med babygymen som er der, det blir bare mer og mer av slike ting vil jeg tro.. :) Fortsatt fin uke til deg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...