lørdag 21. mai 2011

Lesekroken


I dag får dere slippe inn i en av de mindre organiserte delene av hjemmet vårt, nemlig "biblioteket", eller lesekroken som det egentlig er. Blir liksom ikke helt fornøyd med hvordan hyllene står. Og så havner det alltid så mye greier foran bøkene (noe dere kan lese om her). Men skal det ikke være litt sånn da? At ikke alt er helt perfekt. Vi bor jo ikke i en visningsleilighet eller et utstillingslokale.

Godstolen fikk jeg i 30-årsgave fra venner og familie, og massasjesetet var en julegave fra svigers. Det kommer godt med når begge to jobber foran en pc hele dagen. Bladhylla kjøpte jeg på Mique for lenge siden. Den var full av interiørblader, men har fått innslag av mer mannevennlig lektyre etter at min kjære flyttet inn.

En dag drømmer jeg om å få meg et ekte bibliotek, med peis, Chesterfield-stoler og plassbygde bokhyller fra gulv til tak. Men det får være en drøm en stund til. 

1 kommentar:

  1. Så koselig dere har det.
    Det er alltid litt håpløst å få det fint i bokhyller o.l.
    Jeg ble så lei av alle dvd-filmene våre så jeg kjøpte ei Billy-hylle med dertil egnede dører for å få unna de, det fungerer fint - men bøker er jo finere å se på enn dvd'er.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...