mandag 29. oktober 2012

Bruktfunn

På lørdag reiste tulla og jeg til Brevik for å slappe litt av. Vi har nemlig vært aleine hjemme en ukes tid nå, så da var det godt for mor å slappe litt av, mens besteforeldre og tante koste seg med mating og stell. Men slappe av? En tur på lagersalget til Frelsesarmeens bruktmarked resulterte i noen skikkelige bruktkupp, og en ettermiddag med skrubbing og vasking av nyinnkjøpte møbler. 


Det aller beste kjøpet var dette legobordet. De tidligere eierne har vært litt vel ivrig med fargestiftene, men etter en skikkelig skrubb er det blitt så godt som nytt. Det fulgte med en god del legoklosser også, og jeg blir skikkelig glad ved tanken på at tulla skal leke med dette når hun blir litt større.


Legoklossene skal få seg en runde i oppvaskmaskina, så blir de som nye igjen de også. Det samme skal tallerkenen jeg fant på vei ut.


Med meg hjem blei også dette skapet og en tallerkenhylle. Skapet er allerede på plass i stua og tallerkenhylla skal tulla få på rommet sitt til de aller fineste barnebøkene

Ikke verst for en lørdags ettermiddag.

...

Og vil du gjøre et kupp kan jeg opplyse om at lagersalget finner sted den siste lørdagen i hver måned.

2 kommentarer:

 1. Så fine ting du fant.
  Takk for tips om utsalget, det viste jeg ikke.

  Ha en fin mandag.
  Tonje Merethe

  SvarSlett
 2. Så gøy med lagersalg! Mange fine ting du har kjøpt.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...