mandag 7. mars 2011

Konkurranse og et aldri så lite jubileum


Jammen er ikke dette innlegg nummer 50 på bloggen. Og som jeg lovte er det tid for en liten konkurranse. Premien er et sett med gode, varme pulsvanter, to blomsternåler som kan festes på vantene og en ekstra stor blomst til å pynte opp jakka eller en veske.

Håper de faller i smak.Reglene er enkle:
1 lodd får du ved å kommentere innlegget
1 lodd for å følge (eller allerede være følger av) bloggen
2 lodd hvis du linker til konkurransen på din egen blogg

Skriv en kommentar med hvor mange lodd du tar (og vips, så har du jo et lodd bare der), så foretar jeg høytidelig trekning mandag 14. mars.


Hvis du vil ha et bilde til linken kan du bruke dette:Håper dere har lyst til å bli med på den lille konkurransen min. Og i morgen skal dere endelig få se hvordan kjøkkenet er blitt etter vårrengjøngen.

7 kommentarer:

 1. Venter spent på kjøkkenet:D Har linka til konkurransen på amam.bloggnorge.no bloggen min:D Ser ut som at jeg har klart å bli følger av bloggen via twitterkontoen min, og har kommentert på facebook-posten din:D Så lekre farver på hekletøyet ditt:D Håper jeg vinner:D Jeeey! Å, ja,4? lodd? ( Og haha, for å legge inn kommentar her må jeg bruke fotobloggadressen min... jeg er tydeligvis helt blåst når det gjelder disse kontoene:D )

  SvarSlett
 2. Blir gjerne med på konkurranse og tar 4 lodd. Pulsvantene og blomstene var utrolig fine. Har hatt lyst til å lære å hekle lenge, men ikke kommet så langt enda.. Veldig koselig blogg, gleder meg til å følge deg videre=)

  SvarSlett
 3. Jeg er selvfølgelig med. For en superfin premie.
  Tar tre lodd :-D

  klem

  SvarSlett
 4. Da tar jeg 2 lodd:) For jeg aner ikke hvordan jeg linker til noe på min blogg..men finner jeg ut av det tar jeg gjerne 2 til:) Har hvertfall reklamert på fjesboka:) Fine premiene:)

  SvarSlett
 5. Blir gjerne med i konkurransen din !
  Tar 3 lodd jeg da, kommentar her og innlegg på bloggen min :)

  Fantastiske farger, håper jeg vinner !

  SvarSlett
 6. Tar 2 lodd på SUPERFIN premie!

  SvarSlett
 7. Da er jeg følger, linker straks til konkurransen, og kommenterer så gjerne. Kjempefin blogg forresten!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...