søndag 6. januar 2013

Det var en gang en sommer ...

I går fikk dere et tilbakeblikk på fjorårets første måneder. 2012 var et viktig år for oss. Vi valgte å forlate jobb og venner i Arendal for å komme nærmere familien i Porsgrunn og Fredrikstad. Så langt har vi ikke angret, selv om vi går en jobbmessig usikker vår i møte. Noen ganger må man bare hoppe i det, og det ordner seg gjerne for snille jenter (og gutter).

Men tilbake til fjoråret. Her er en kort oppsummering av sommermånedene. 


Mai kom, hagesesongen startet og dere fikk et lite glimt av gravidmagen 17. mai.juni flyttet vi endelig inn i det nye huset. Dere fikk se villniset av en hage som fulgte med, vi var en tur i Oslo og det ble et lite tilbakeblikk på huset i Arendal.Juli dreide seg stort seg rundt èn ting. Vi puslet med hus og hage, og koste oss med sommer både hjemme, på stranda og i byen, men det vi egentlig gjorde var å vente. Og vente. Og endelig kom hun! Vårt lille mirakel ble født 23. juli og vi var blitt en liten familie.August forsvant i ett kaos av babykos, forvirring, søvnløshet og nye ting som skulle læres. Vi rakk likevel å feire både bursdag og bryllupsdag, og med god hjelp fikk vi også fikset litt i hus og hage.

...

I morgen oppsummerer jeg fjorårets siste fire måneder, og så er jeg forhåpentligvis i full gang. Har både bilder fra dåpen, nytt fra stua og flere kafetips på lur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...