tirsdag 26. juli 2011

"Bruktbyen" Brevik


For en drøy uke siden, før alt ble snudd på hodet, var jeg hjemme i lille, fredelige Brevik og oppdaget til min store glede at byen var blitt et brukteldorado. Jeg fant utrolig mye flott, men klarte å begrense meg, litt i hvert fall. Noen skatter ble likevel med hjem og blir, som dere ser, et fint tilskudd til samlingen av grønne boller og glassgjenstander.


Utrolig flott mønster i den grønne glassbollen. Jeg har flere av disse i forskjellige størrelser og de brukes ofte, til taco, salater, snacks og til og med som blomsterkrukker.


Emaljefatet er litt styggfint og passer perfekt når jeg skal ha med meg frokosten ut på balkongen i andre etasje.


To små grønne glassvaser ble det også. Planen er å bruke dem til svibler når det nærmer seg jul. Men før den tid skal de få flotte seg med markblomster sammen med denne vasen, som jeg brukte til roser i vinter.


Og så var det denne da. Har falt fullstendig for dette serviset fra Egersund, men klarte å motstå fristelsen og kom bare hjem med denne ene tallerkenen. Et fint tilskudd til tacobollene tenker jeg... Men det spørs om ikke jeg må tilbake og få med meg en liten kopp eller to likevel.


Oversikten over bruktbutikker begynner å bli ganske god for min del, og jeg har så absolutt tenkt å dele med meg. Derfor vil dere finne flere innlegg om mine favoritter framover. Håper det kan være til nytte og glede for andre skattejegere.

1 kommentar:

 1. Herlige skatter du har fått deg!
  Den grønne glasskålen ligner på noen som jeg har, bare i mindre størrelse (ligger i bloggen min)
  Emaljefatet ditt ble jeg helt forelsket i ;)

  Ha en fin tirsdag!
  klem fra ann-helen

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...