tirsdag 7. juni 2011

Flinke planter!


Endelig dukket det opp noe annet enn ugrass i spirekassene mine! Krysser fingrene for at det kommer flere små skudd og at jeg snart har flotte erteblomster jeg kan plukke og bruke til pynt både inne og ute.Tomatplantene har også overlevd, så langt. Satte de endelig ut i sola for litt siden. Med alt regnet som har vært burde sjansen være stor for at de ikke tørker ut.


Spent på om det blir noen tomater på oss.


Sitronmelissen jeg kjøpte for en stund siden er blitt stor og flott! Håpet er at jeg kan ha den lenge. Ute om sommeren, og inne om vinteren. Nå gleder jeg meg hvertfall til å servere iskaldt vann med deilig smak av sitronmelisse neste gang vi får noen flotte sommerdager.

3 kommentarer:

 1. Så deilig med hjemmedyrka urter og tomater! Det har jeg planer om å begi meg ut på til neste år.. For mye å gjøre i hus og hage denne sommeren til å prioritere tid til mitt forfalne drivhus.. (Sto igjen fra de forrige huseigerne som ikke har brukt det på mange mange år, trenger litt oppussing..)

  SvarSlett
 2. hallo

  ser du har planta masse godt !! et tips, tomatplanta trenger masse vann-- og for ¨slippe å vanne seg ihjel hele tiden, ville jeg ha planta den i en større potte med mer jord, da tørker den ikke ut så fort--- for vi håper jo på masse sol framover!!

  ble missunnelig på den bruktbutikken du skrev om i innlegget over---

  klem ingvild

  SvarSlett
 3. Takk for tips! De var ganske små når jeg planta de, så er vel på tide med større potter ja :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...