fredag 3. juni 2011

Ute!


Jammen er vi ikke over i juni allerede. Den etterlengtede sommermåneden, full av festival, ferie, strandliv, konserter og bursdagsfeiringer. Og ikke minst en ny utfordring fra NIB (norske interiørblogger). Denne gangen er temaet uterom, og det er allerede kommet inn masse flotte bidrag som dere kan se her.

Faste lesere må unnskylde litt gjentagelse, for rommene utenfor huset vårt er noe jeg skriver mye om, og her kommer nok flere bilder dere kjenner igjen. Hvis du er innom bloggen min for første gang er du hjertelig velkommen! Ta en liten rundtur og legg igjen et lite spor, så tar jeg turen til deg også :)


På balkongen i andre etasje starter utelivet tidlig på våren, med myke saueskinn, varm te og deilige pledd. På sommeren åpner vi dørene ut hit så fort vi står opp og får sol og fuglekvitter rett inn på soverommet.


Når våren har fått skikkelig tak kommer utemøblene fram i hagen. En gammel daybed full av puter gjør nytten som utesofa og et gammelt utebord funnet hos NMS gjenbruk har fått nytt liv med en rød voksduk. Her nyter vi lange, late sommerdager, og om natten gir et seiltak lun varme til lange kvelder med gode venner og god vin.


Foran huset har vi lenge følt at vi sitter litt på "utstilling". Men etter to år med anlegging av plen og planting av hekk kan vi endelig nyte morrakaffen i sola foran vår egen utgangsdør. Og gjett om vi nyter det! Et lite kafesett gjør det koselig både for oss og de som går forbi.Vi føler oss heldige som har så mange muligheter til å utvide huset om sommeren. Som min kjære sa mens vi satt på den lille balkongen her om dagen: - Hadde vi bodd i Oslo ville dette vært all uteplassen vi hadde, og det ville vært skikkelig luksus!

1 kommentar:

  1. Så koselig-fargerikt og friskt! Og takk for hyggelig kommentar på bloggen min :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...